Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Kawa zbożowa to świetne zastępstwo tradycyjnej kawy prawdziwej. Pozbawiona kofeiny i bardzo smaczna jest produktem, który możesz spożywać każdego dnia na śniadanie. Kawa zbożowa cechuje się nie tylko doskonałym smakiem, ale też walorami zdrowotnymi. Świetnie smakuje zarówno na gorąco, jak i na zimno w upalne dni. Idealna jest także z mlekiem i cukrem. Napój z uwagi na swoje naturalne właściwości z dodatkiem MLEKA może być z powodzeniem podawany dzieciom na śniadanie.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 2 łyżeczki kawy zalać gorącą wodą i wymieszać.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1942 kJ/463 kcal Tłuszcz - 17 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,1 g Węglowodany - 72 g w tym cukry - 28 g Błonnik - 5,0 g Białko - 2,9 g Sól - 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać mleko.
UWAGA Może zawierać śladowe ilości kofeiny, kawa jest produkowana w zakładzie, w którym wytwarzane są również produkty z kofeiną, ale sam produkt jest naturalnie bezkofeinowy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.