Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
redeem
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
SKŁADNIKI ciecierzyca gotowana 57 %, olej rzepakowy, pesto bazyliowe 10 % (bazylia 30 %, ORZECHY NERKOWCA 8 %, SER Parmigiano Reggiano 5 %, błonnik kukurydziany, SERWATKA w proszku, sól, białko MLEKA, oliwa z oliwek, cukier, ekstrakt z bazylii, regulator kwasowości: kwas mlekowy, czosnek), woda, pasta SEZAMOWA tahini, zagęszczony sok z cytryny, sól, czosnek suszony, kmin rzymski, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
OPIS Pasta z ciecierzycy z pesto z bazylii. Zapakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1058 kJ/253 kcal Tłuszcz: 19,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g Węglowodany: 7,4 g w tym cukry: 0,6 g Błonnik: 8,0 g Białko: 6,8 g Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 2 dni.