Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Pasta na bazie owsa i mąki migdałowej to wegańska alternatywa dla serka śmietankowego. Pyszny, kremowy i z warzywną nutą pomidorową, można go jeść samodzielnie na pieczywie lub maczać w nim warzywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1103 kJ / 267 kcal Tłuszcz: 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g Węglowodany: 6,5 g w tym cukry: 2,9 g Błonnik: 1,8 g Białko: 3,1 g Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w lodówce w temperaturze poniżej +10°C i spożyć w ciągu 3-4 dni od otwarcia.