MĄKA ORKISZOWA RAZOWA TYP 2000 BIO 1 kg - BIO PLANET
Certyfikat produkcji ekologicznej
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Dodaj do ulubionych
1 EKO pkt.
Za ten produkt możesz otrzymać
12,45 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z PSZENICY ORKISZ razowa typ 2000
OPIS
Ekologiczna mąka ORKISZOWA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna PSZENICY orkisz. Mąka ORKISZOWA razowa może być stosowana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, placuszków i klusek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1358 kJ / 320 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 67 g
w tym cukry - 0,9 g
Błonnik - 4,8 g
Białko - 15 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ekologiczna mąka z PSZENICY ORKISZ razowa typ 2000
OPIS
Ekologiczna mąka ORKISZOWA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna PSZENICY orkisz. Mąka ORKISZOWA razowa może być stosowana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, placuszków i klusek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1358 kJ / 320 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 67 g
w tym cukry - 0,9 g
Błonnik - 4,8 g
Białko - 15 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_4224
5907814664822
1853 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Certyfikat bio
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 160 dni
- Masa netto
- 1000 g
- Kraj pochodzenia składników
- Austria
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
- Targi bio planet 2024
- TARGI BIO PLANET
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.