MĄKA ŻYTNIA RAZOWA TYP 2000 BIO 1 kg - BIO RAJ
6,39 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
mąka ŻYTNIA razowa typ 2000* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Ekologiczna mąka ŻYTNIA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna żyta. Polecamy do wypieków ciemnego chleba żytniego (bardzo zwarta konsystencja), pieczywa mieszanego, ciasta makaronowego, do przyrządzania zakwasu na żur oraz do zagęszczania pasztetów warzywnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1362 kJ / 323 kcal
Tłuszcz - 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 61 g
w tym cukry - 10 g
Błonnik - 13 g
Białko - 9,5 g
Sól - 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
mąka ŻYTNIA razowa typ 2000* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Ekologiczna mąka ŻYTNIA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna żyta. Polecamy do wypieków ciemnego chleba żytniego (bardzo zwarta konsystencja), pieczywa mieszanego, ciasta makaronowego, do przyrządzania zakwasu na żur oraz do zagęszczania pasztetów warzywnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1362 kJ / 323 kcal
Tłuszcz - 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 61 g
w tym cukry - 10 g
Błonnik - 13 g
Białko - 9,5 g
Sól - 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać alergeny: ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_10789
5902983787877
44 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Certyfikat bio
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 30 dni
- Masa netto
- 1000 g
- Kraj pochodzenia składników
- Polska
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.