MĄKA PSZENNA RAZOWA TYP 2000 BIO 1 kg - BIO PLANET
Certyfikat produkcji ekologicznej
Przyjazne dla wegetarian
Przyjazne dla wegan
Dodaj do ulubionych
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
9,47 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka PSZENNA razowa typ 2000
OPIS
Ekologiczna mąka PSZENNA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna PSZENICY zwyczajnej. Doskonała do wypieku pełnoziarnistego pieczywa, do zagęszczania pasztetów warzywnych i strączkowych oraz do wyrobu makaronu razowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1280 kJ / 302 kcal
Tłuszcz - 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 60 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 11 g
Sól - 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ekologiczna mąka PSZENNA razowa typ 2000
OPIS
Ekologiczna mąka PSZENNA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna PSZENICY zwyczajnej. Doskonała do wypieku pełnoziarnistego pieczywa, do zagęszczania pasztetów warzywnych i strączkowych oraz do wyrobu makaronu razowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1280 kJ / 302 kcal
Tłuszcz - 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 60 g
w tym cukry - 1,0 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 11 g
Sól - 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP_2959
5907814665607
1010 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Wegański
- Tak
- Certyfikat bio
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 30 dni
- Masa netto
- 1000 g
- Kraj pochodzenia składników
- Austria
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.