Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ekologiczna mąka z PSZENICY płaskurki pełnoziarnista 100 %.
OPIS Mąka z płaskurki otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren jednego z najstarszych, udomowionych gatunków pszenicy. Polecamy do wypieku chleba, do wyrobu makaronów, a także jako dodatek do zup i ciast.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1409 kJ/333 kcal Tłuszcz 2,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g Węglowodany 61 g w tym cukry 1,6 g Błonnik 9,6 g Białko 13 g Sól 0 g