Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI Makaron z soczewicy czerwonej: mąka z soczewicy czerwonej* 50 %, mąka z ryżu pełnoziarnista* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) Makaron z groszku zielonego: maka z groszku zielonego* 50 %, mąka z ryżu pełnoziarnista* 50 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 8 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1457 kJ/344 kcal Tłuszcz: 2,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 64 g w tym cukry: 1,5 g Bonnik: 4,5 g Białko: 15 g Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu