Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
redeem
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
OPIS Makaron ze świeżo wybijanych jaj przepiórczych pozyskiwanych z polskich gospodarstw rolnych.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 9-10 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g UGOTOWANEGO PRODUKTU Wartość energetyczna: 771 kJ/182 kcal Tłuszcz: 1,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 35,3 g w tym cukry: 2,9 g Błonnik: 1,8 g Białko: 6,8 g Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.