Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
  • Nowy
MAKARON (Z JAJ BAŻANCICH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

MAKARON (Z JAJ BAŻANCICH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)


BARTOLINI
Makaron

Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Dodaj do ulubionych
MAKARON (Z JAJ BAŻANCICH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

MAKARON (Z JAJ BAŻANCICH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.


7,85 zł
Produkt dostępny

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum) 95,5 %, JAJA bażancie świeże (4,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Udział składników ekologicznych w stosunku do całkowitej ilości składników pochodzenia rolnego - 95,5 %.

OPIS
Makaron durum z jajami bażancimi od marki Bartolini to wysokiej jakości produkt, wyrabiany z ekologicznej mąki z PSZENICY durum oraz jaj bażancich. Tego rodzaju makaron charakteryzuje się bogatym smakiem i intensywnie żółtą barwą, którą zawdzięcza użyciu jaj bażancich, znanych z głębszego koloru i bogatszej zawartości odżywczej w porównaniu do zwykłych jaj kurzych.
Makaron ten idealnie sprawdzi się w wykwintnych potrawach, a także jako dodatek do zup czy dań głównych. Dzięki wykorzystaniu mąki durum, jest bardziej sprężysty i trudniej go rozgotować.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 648 kJ/153 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 5,9 g
Sól: <0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać gorczycę

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
BARTOLINI
BP_44250
5901902008505
87 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Gwarantowany termin przydatności
120 dni
Masa netto
250 g
Bez cukru (w składnikach)
Tak
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

MAKARON (Z JAJ BAŻANCICH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

7,85 zł