Poprzedni
Następny

MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) NOODLE SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA

17,99 zł
Brutto
SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut, odcedź makaron na sitku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1298 kJ / 309 kcal
Tłuszcz - 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 63,6 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 1,8 g
Białko - 5,5 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent / dystrybutor – nazwa i adres TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
WEGAŃSKI Tak
WEGETARIAŃSKI Tak
BEZ GLUTENU (w składnikach) Tak
CERTYFIKAT BIO Tak
Gwarantowany termin przydatności 120 dni
BEZ CUKRU (w składnikach) Tak
Bez Glutenu (Deklaracja) Tak