Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mąka z ryżu brązowego*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1485 kJ/351 kcal Tłuszcz - 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g Węglowodany - 71,9 g w tym cukry - 0,8 g Błonnik - 4,6 g Białko - 7,2 g Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu