Poprzedni
Następny

MAKARON PROTEINOWY (Z SOI I FASOLI CZERWONEJ ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

17,59 zł
Brutto
EAN13 8588007030098 Marka MAXSPORT (batony, kremy, makarony)
SKŁADNIKI
mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Producent / dystrybutor – nazwa i adres MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA
WEGAŃSKI Tak
WEGETARIAŃSKI Tak
BEZ GLUTENU (w składnikach) Tak
CERTYFIKAT BIO Tak
Gwarantowany termin przydatności 180 dni
BEZ CUKRU (w składnikach) Tak
Bez Glutenu (Deklaracja) Tak