Poprzedni
Następny

MAKARON PROTEINOWY (Z SOI ZIELONEJ I QUINOA) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

17,59 zł
Brutto
EAN13 8588007030111 Marka MAXSPORT (batony, kremy, makarony)
SKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 7 g
Błonnik: 19,4 g
Białko: 38 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Producent / dystrybutor – nazwa i adres MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA
WEGAŃSKI Tak
WEGETARIAŃSKI Tak
BEZ GLUTENU (w składnikach) Tak
CERTYFIKAT BIO Tak
Gwarantowany termin przydatności 180 dni
BEZ CUKRU (w składnikach) Tak
Bez Glutenu (Deklaracja) Tak