Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal Tłuszcz - 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g Węglowodany - 72,7 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 1,8 g Białko - 7,3 g Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.