Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
redeem
Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.
Co to jest Konjac? Konjac to roślina pochodząca z Japonii, gdzie jest uprawiana od wieków. Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny Konjac, mają zero węglowodanów i cukrów. Są bezglutenowe, wegańskie i stanowią doskonałe źródło błonnika.
Makaro Konjac Spaghetti od Keto Chef wyprodukowany jest z korzenia konjac. Jest bez glutenu i cukru. Nie zawiera węglowodanów, dzięki czemu jest doskonały dla osób będących na diecie keto.
Makaron Konjac Spaghetti od Keto Chef to świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu Konjac Spaghetti i może być używany w ten sam sposób. Przyrządzaj swoje ulubione potrawy i ciesz się korzyściami zdrowotnymi starożytnej rośliny konjac.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Etap I: Przepłucz 2-3 razy pod zimną wodą (opcjonalnie) Etap II: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę. Etap III: Dodaj do ulubionego sosu, zupy lub sałatki.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu Wartość energetyczna 35 kJ/9 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Błonnik: 4,0 g Białko: 0,2 g Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA Produkowano w zakładzie przetwarzającym SOJĘ i SIARCZYNY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksymalnie 1 tydzień.