Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Makarony jaglane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie przepłucz go zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1500 kJ/360 kcal Tłuszcz: 1,5 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 79 g w tym cukry: 0 g Błonnik: <1,0 g Białko: 8,0 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.