Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
MAKARON (KONJAC TYPU VERMICELLIl) BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD

MAKARON (KONJAC) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD


Diet-Food
Makaron

Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Bez glutenu

Dodaj do ulubionych
MAKARON (KONJAC) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD

MAKARON (KONJAC) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Za ten produkt możesz otrzymać 1 EKO pkt.


10,55 zł
Produkt dostępny

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
woda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %.

OPIS
Głównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz - <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g
Węglowodany - <0,2 g
w tym cukry - <0,1 g
Błonnik - 2,6 g
Białko - <0,1 g
Sól - <0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.
Diet-Food
BP_32046
5903933643717
74 szt.

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
90 dni
Masa netto
385 g
Bez cukru (w składnikach)
Tak
Producent / dystrybutor – nazwa i adres
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

MAKARON (KONJAC) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD

10,55 zł