Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ekologiczna semolina (mąka z PSZENICY durum).
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron gotować we wrzącej, osolonej wodzie (1 l wody na 100 g makaronu), przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. (Podany czas gotowania należy traktować w przybliżeniu).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 1499 kJ/354 kcal Tłuszcz - 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g Węglowodany - 72 g w tym cukry - 2,3 g Błonnik - 2,9 g Białko - 12 g Sól - 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ i gorczycę
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze 5 - 28°C, w chłodnym i suchym miejscu, z dala od ciepła i światła.