Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mąka z ciecierzycy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Wysoka zawartość błonnika pokarmowego i białka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Gotować we wrzącej, osolonej wodzie przez 5 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1537 kJ/365 kcal Tłuszcz: 6,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g Weglowodany: 51 g w tym cukry: 2,3 g Błonnik: 8,7 g Białko: 22 g Sól: < 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła.