Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Makaron ryżowy w kształcie dinozaurów to świetna alternatywa dla niejadków. W jego skład wchodzą sproszkowane warzywa, takie jak burak i szpinak – to właśnie im zawdzięcza swój niepowtarzalny kolor. Ma doskonałą konsystencję i sprężystość. Jest to idealny sposób, żeby przemycić dzieciom dodatkową porcję witamin. Możemy dodać go do zupy lub podać po prostu ugotowany na talerzu, gdyż dzięki swoim kształtom i kolorom skutecznie przyciąga dziecięcą uwagę. Na pewno będzie cieszyć się większym zainteresowaniem od standardowego makaronu, nie tylko ze względów wizualnych, ale również smakowych. Produkt odpowiedni dla dzieci powyżej 3 roku życia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1493 kJ/352 kcal Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 78 g w tym cukry: 0,4 g Błonnik: 0,9 g Białko: 6,9 g Sól: 0 g
CZAS GOTOWANIA 8 - 10 minut
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu