Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS MASŁO charakteryzuje się przede wszystkim doskonałą smarownością, a także jednolitą konsystencją i barwą oraz smakowitością. Zawiera wyłącznie tłuszcz MLECZNY (min. 82%). Produkt przeznaczony jest głównie do smarowania pieczywa, ale również do celów kulinarnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 3213 kJ/768 kcal Tłuszcz: 82 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 58 g Węglowodany: 0,7 g w tym cukry: 0,7 g Białko: 0,7 g Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.