Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Nasi szefowie kuchni w Food Studio poświęcili swój czas i ugotowali dla Ciebie najlepszy bulion z kości kurczaka z azjatycką nutą! Przygotowanie naszego najwyższej jakości bulionu trwa co najmniej 12 godzin - tylko dzięki długiemu procesowi gotowania, kości i szpik kostny z ich cennymi składnikami odżywczymi mogą dostać się do bulionu i rozwinąć swój pełny smak. Następnie dodajemy warzywa i przyprawy i pozwalamy mu się gotować przez kolejne 4 godziny, aby wydobyć ze składników najlepszy azjatycki smak. Wszystkie składniki pochodzą w 100 % z upraw ekologicznych i używamy jak najwięcej składników regionalnych. Kości pochodzą z ekologicznego kurczaka z wolnego wybiegu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zawartość opakowania wlać do garnka i zagotować.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna 45 kJ/11 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,02 g Węglowodany: 0,7 g w tym cukry: 0,5 g Białko: 1,9 g Sól: 0,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze do +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.