Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Produkt roślinny fermentowany przez 6 miesięcy. Produkt pasteryzowany. Doskonały jako zamiennik soli do sosów, zup i bulionów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 605 kJ /145 kcal Tłuszcz - 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g Węglowodany - 9,0 g w tym cukry - 3,0 g Błonnik - 3,4 g Białko - 9,7 g Sól - 8,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 6 miesięcy.