Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Użyj 1 łyżki zamiast kostki bulionowej lub użyj jej do 200 ml zupy miso. Stosować jako bazę do sosu, marynaty lub dressingu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 935 kJ / 220 kcal Tłuszcz: 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 48,7 g w tym cukry: 19,2 g Białko: 3,7 g Sól: 6,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce.