Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA (na ciepło): 50 g owsianki zalać 180 ml wody/MLEKA lub napoju roślinnego, gotować ok. 5 min, cały czas mieszając. (na zimno): 50 g owsianki zalać 150 ml płynu, odstawić na 8-10 godzin do lodówki, podawać z owocami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1614 kJ / 384 kcal Tłuszcz: 9,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g Węglowodany: 58,3 g w tym cukry: 9,9 g Błonnik: 9,7 g Białko: 12,1 g Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.