Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ser feta (pasteryzowane MLEKO owcze*, pasteryzowane MLEKO kozie*), sól morska, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii kwasu mlekowego, oliwa z oliwek extra virgin* 15 %, olej słonecznikowy*, ekstrakt z tymianku* 2 %, tymianek* 0,2 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1256 kJ/300 kcal Tłuszcz: 25,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17,7 g Węglowodany: 0,7 g w tym cukry: 0,7 g Białko: 17 g Sól: 2,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w warunkach chłodniczych.