Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Bułgarski SER twardy wytworzony z MLEKA owczego z masy parzonej. Charakteryzuje go wyrazisty smak i zwarta konsystencja. Idealny SER kanapkowy, do sałatek oraz zapiekania.
Dlaczego warto sięgnąć po ten produkt? Wyrafinowany smak Kremowa konsystencja MLEKO owcze ma wiele korzystnych właściwości odżywczych Jest bardziej strawne niż MLEKO krowie
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1592 kJ/383 kcal Tłuszcz: 31 g w tym kwasy nasycone: 19 g Węglowodany: 2,0 g w tym cukry: 1,5 g Błonnik: <0,5 g Białko: 25 g Sól: 2,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 dni.