local_mall
Koszyk
0 szt.
9,09 zł
Darmowa dostawa
dla zamówień od 295 zł
BLIK i płatności on-line
płatności on-line od Przelewy24
InPost lub DHL
dogodny sposób dostawy
Program partnerski
kupony rabatowe za EKO punkty
SKŁADNIKI
MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej
OPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożycie 10 dag pełnotłustego sera koziego pokrywa w pełni dzienne zapotrzebowanie człowieka na ten składnik.
Wysoka zawartość białka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 682 kJ / 164 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,7 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 10 g
Sól: 0,06 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w warunkach chłodniczych.
MLEKO kozie pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej
OPIS
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożycie 10 dag pełnotłustego sera koziego pokrywa w pełni dzienne zapotrzebowanie człowieka na ten składnik.
Wysoka zawartość białka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 682 kJ / 164 kcal
Tłuszcz: 12 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,7 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: 3,5 g
Białko: 10 g
Sól: 0,06 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w warunkach chłodniczych.
BP_43497
5901680000159
54 szt.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Bez glutenu (w składnikach)
- Tak
- Gwarantowany termin przydatności
- 25 dni
- Masa netto
- 150 g
- Bez cukru (w składnikach)
- Tak
- Producent / dystrybutor – nazwa i adres
- "AGRO-DANMIS" Gramowscy Sp. J. Bukowiec 34, 64-834 Wyszyny
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.