Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ocet jabłkowy niefiltrowany* (* z upraw biodynamicznych)
OPIS Niepasteryzowany, dlatego zachowane są cenne żywe kultury bakterii octowych. Kwasowość: 5 %. Aromatyczne jabłka stanowią podstawę tego niefiltrowanego i niepasteryzowanego octu jabłkowego. Ceniony produkt naturalny zapewniające różnorodne smakowe przyjemności. Idealny do doprawiania sałatek oraz jako orzeźwiający napój z dodatkiem wody mineralnej i odrobiną miodu. Zawiera naturalny osad. Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 75 kJ / 18 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy nasycone: 0,02 g Węglowodany: 0,4 g w tym cukry: 0,1 g Białko: 0,1 g Sól: 0,005 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.