Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Jedna łyżka tej autentycznej żółtej pasty curry nada Twojemu daniu pyszny tajski smak. Po prostu 100 % ziół i przypraw wyprodukowanych w Tajlandii. Nie pikantny, ale łagodny. Bez zbędnych dodatków, bez dodatku cukru.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Łatwy w użyciu! W woku podsmaż warzywa i mięso, dodaj pastę tajską i "mleko" kokosowe, gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut. Podawać z ryżem lub naan. Lub przygotuj pyszną zupę curry z "mlekiem" kokosowym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 394 kJ / 94 kcal Tłuszcz: 0,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 11 g w tym cukry: 1,9 g Błonnik: 12 g Białko: 4,5 g Sól: 7,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce maksymalnie 6 miesięcy.