Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI mąka semolinowa z PSZENICY durum*, SER ricotta* (25 %), JAJA*, SER twardy* (5 %), SER Italico* (5 %), olej słonecznikowy, bułka tarta* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), SER Fontal* (3 %), płatki ziemniaczane*, sól morska, SER Parmigiano Reggiano* (0,5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Gotować przez 3-4 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1224 kJ/292 kcal Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy nasycone: 6,1 g Węglowodany: 29 g w tym cukry: 1,8 g Białko: 13 g Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.