Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 3 - 4 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1166 kJ/278 kcal Tłuszcz: 9,8 g w tym kwasy nasycone: 4,6 g Węglowodany: 36 g w tym cukry: 1,5 g Białko: 9,7 g Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.