Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Makaron jajeczny z semoliny z PSZENICY durum. Pakowano w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wrzucić tagliatelle do wrzącej, osolonej wody i gotować przez 4 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1278 kJ/302 kcal Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g Węglowodany: 55 g w tym cukry: 1,3 g Białko: 12 g Sól: 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.