Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI semolina z PSZENICY durum*, SER ricotta*, JAJA* (15 %), SER twardy* (8 %), panierka* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), olej słonecznikowy*, sól morska, czarne trufle* (0,3 %), oliwa z oliwek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Pierożki ze świeżego ciasta makaronowego z nadzieniem truflowym.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Pierożki wrzucić do wrzącej wody i gotować przez 3-4 minuty.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1184 kJ/283 kcal Tłuszcz: 12 g w tym kwasy nasycone: 4,8 g Węglowodany: 30 g w tym cukry: 2,4 g Białko: 12 g Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C. Po otwarciu spożyć jak najszybciej.