Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“. Starty SER stanowi doskonałe wykończenie dań z makaronu i risotto.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1671 kJ/402 kcal Tłuszcz: 30 g w tym kwasy nasycone: 20 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 32 g Sól: 1,6 g
ZALECANE MIEJSCE PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +4 do +8°C.