Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z PAPRYKĄ, BAZYLIĄ, CZOSNKIEM I POMIDORAMI BIO (około 4,5 kg) - HOOIDAMMER

SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z PAPRYKĄ, BAZYLIĄ, CZOSNKIEM I POMIDORAMI BIO (około 4,5 kg) - HOOIDAMMER


HOOIDAMMER
Sery Serki Twarogi

Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Dodaj do ulubionych
SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z PAPRYKĄ, BAZYLIĄ, CZOSNKIEM I POMIDORAMI BIO (około 4,5 kg) - HOOIDAMMER

SER ŻÓŁTY DOJRZEWAJĄCY Z PAPRYKĄ, BAZYLIĄ, CZOSNKIEM I POMIDORAMI BIO (około 4,5 kg) - HOOIDAMMER

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Za ten produkt możesz otrzymać 58 pkt EKO.


582,08 zł

(129,35 zł kg)

  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO krowie*, 3,0 % papryka czerwona*, majeranek*, 1,3 % bazylia*, kozieradka*, 0,6 % czosnek*, 0,1 % pomidor*, sól, koncentrat marchwi*, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury serowarskie. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1662 kJ / 397 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g
Węglowodany: <0,5 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 24 g
Sól: 2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +7°C
HOOIDAMMER
BP_41970
9871125844566

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
30 dni
Masa netto
1000 g
Bez cukru (w składnikach)
Tak
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.