Poprzedni
Następny

SER PARMEZAN BIO 125 g - BIO SANT'ANNA

21,19 zł
Brutto
EAN13 8033102260302 Marka BIO SANT'ANNA (ser parmezan)
SKŁADNIKI
ekologiczne MLEKO krowie niepasteryzowane (98,4 %), sól (1,6 %), podpuszczka pochodzenia zwierzęcego.

OPIS
Parmezan może być produkowany wyłącznie w prowincjach Bolonia, Regio Emilia, Parma, Modena i Mantua. Nazywa się „Parmigiano“ po włosku. Parmezan to właściwie tylko skrót od „Grana parmigiano reggiano“.
Starty SER stanowi doskonałe wykończenie dań z makaronu i risotto.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1671 kJ/402 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 32 g
Sól: 1,6

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +4 do +8

Producent / dystrybutor – nazwa i adres CASEARIA DI SANT'ANNA SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA VIA SPARATE 1 40011 Anzola dell'Emilia Italia
WEGAŃSKI Nie
WEGETARIAŃSKI Nie
BEZ GLUTENU (w składnikach) Tak
CERTYFIKAT BIO Tak
Gwarantowany termin przydatności 80 dni
BEZ CUKRU (w składnikach) Tak