Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Krówki BIO nawiązują do tradycyjnego smaku krówek, są ręcznie krojone, formowane i zawijane. Wyprodukowane są z certyfikowanych surowców pochodzących z upraw rolnictwa ekologicznego z UE i spoza UE. Krówki BIO zawierają m.in. nierafinowany cukier trzcinowy bio, MLEKO w proszku odtłuszczone bio, syrop z ryżu brązowego bio, MASŁO ekstra bio, olej kokosowy bio, wanilię Bourbon bio.
Produkujemy dwa rodzaje krówek: - miękkie i ciągnące, które z upływem czasu stają się kruche i nabierają bardziej intensywnego smaku, - kruche, intensywniej wyrabiane (tzw. "kulane") bez łezki w środku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1581 kJ/374 kcal Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g Węglowodany: 71 g w tym cukry: 64 g Białko: 4,9 g Sól: 0,27 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.