Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Krówki BIO zawierają m.in. nierafinowany cukier trzcinowy bio, mazurskie MASŁO ekstra bio oraz aromatyczną wanilię Bourbon bio. Ze składu wyeliminowano syrop glukozowy, skrobiowy i utwardzone tłuszcze roślinne, które to składniki powszechnie używane są obecnie do produkcji krówek konwencjonalnych.
Produkujemy dwa rodzaje krówek: - miękkie i ciągnące, które z upływem czasu stają się kruche i nabierają bardziej intensywnego smaku, - kruche, intensywniej wyrabiane (tzw. "kulane") bez łezki w środku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1655 kJ / 392 kcal Tłuszcz: 7,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g Węglowodany: 78 g w tym cukry: 62 g Białko: 3,2 g Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze od +2 do +20°C