Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Ekologiczny smalec z kurczaka – czysty, złoty tłuszcz do gotowania Wykonany z troską ze 100 % ekologicznego kurczaka z wolnego wybiegu, ten tłuszcz jest delikatnie wytapiany podczas powolnego gotowania bogatego w składniki odżywcze bulionu kostnego. Rezultatem jest gładki, złoty tłuszcz o delikatnym, wytrawnym smaku – bez dodatków i pełen naturalnej dobroci. Bogaty w zdrowe, odporne na ciepło tłuszcze, smalec z kurczaka jest zdrową i aromatyczną alternatywą dla przetworzonych olejów, idealną do pieczenia, smażenia lub wzbogacania ulubionych potraw. • Wykonany z ekologicznego kurczaka z wolnego wybiegu • Stabilny w wysokiej temperaturze – idealny do gotowania • Czysty, bogaty w składniki odżywcze i minimalnie przetworzony
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 3765 kJ/900 kcal Tłuszcz: 100 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29,8 g Węglowodany: 0 g w tym cukry: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze do +2 °C do +6 °C.