AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM

Nasz strona intenetowa używa plików cookie w celu zapewnienia jak najlepszego działania strony internetowej. Polityka prywatności

zamknij

  • Nowe
AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM
  • AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM

AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM

10,91 zł
Brutto
Ilość

AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM

AGAR - AGAR BIO 20 g - BATOM

Akceptuję zasady polityki prywatności  

  Darmowa dostawa

Darmowa dostawa dla zamówień od 200 zł

  BLIK i płatności on-line

Bezpieczne płatności on-line dzięki Tpay

  Inpost, DHL lub DPD

Dogodna forma dostawy lub odbiór własny

SKŁADNIKI

100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej.

Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.


INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam. 



BP_17398
5907709950825
450 szt.

Opis

Kraj producenta
Polska
Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
60 dni
Masa netto
20 g
Kraj pochodzenia składników
Hiszpania
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.