Ta strona wykorzystuje pliki cookie

Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności

zamknij
BŁONNIK JABŁKOWY BIO 150 g - BIO PLANET

BŁONNIK JABŁKOWY BIO 150 g - BIO PLANET



Certyfikat produkcji ekologicznej

Przyjazne dla wegetarian

Przyjazne dla wegan

Dodaj do ulubionych
BŁONNIK JABŁKOWY BIO 150 g - BIO PLANET

BŁONNIK JABŁKOWY BIO 150 g - BIO PLANET

Akceptuję zasady polityki prywatności  

redeem Wartość produktu poniżej minimalnej wartości do naliczenia punktów. Dodaj większą ilość do koszyka i sprawdź liczbę punktów w podsumowaniu koszyka.


7,92 zł
  Darmowa dostawa

dla zamówień od 295 zł

  BLIK i płatności on-line

płatności on-line od Przelewy24

  InPost lub DHL

dogodny sposób dostawy

  Program partnerski

kupony rabatowe za EKO punkty

SKŁADNIKI
ekologiczny sproszkowany susz jabłkowy,otrzymany po odciśnięciu soku z jabłek.

OPIS
Polecamy jako dodatek do jogurtów, musli, płatków śniadaniowych, kefirów i sosów. Przed spożyciem dokładnie wymieszać.

ZALECANE SPOŻYCIE
Zalecamy spożywać nie więcej niż 4 łyżeczki dziennie, co odpowiada 10 g błonnika. Zachować ostrożność w podawaniu dzieciom.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G
Wartość energetyczna - 1214 kJ / 293 kcal
Tłuszcz - 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 35 g
w tym cukry - 5,0 g
Błonnik - 55 g
Białko - 4,0 g
Sól - 0 g


ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BP_10105
5903900362023

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Certyfikat bio
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
60 dni
Masa netto
150 g
Kraj pochodzenia składników
Polska
Bez cukru (w składnikach)
Tak
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.