Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI cukier, sok z kłącza kurkumy 22 %, sok z kłącza imbiru 19 %, sok z cytryny 10 %.
OPIS Oferujemy Ci naturalny syrop z kłączy kurkumy i imbiru, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany.
Do czego używać syropu z kłączy kurkumy i imbiru? Weź odrobinę naszego syropu z kłączy kurkumy i imbiru i dolej do niego gorącą wodę. W ten sposób przyrządzisz napój rozgrzewający. Lemoniadę o smaku kurkuma - imbir łatwo otrzymasz, gdy dodasz trochę naszego produktu do wody gazowanej! Proporcja z wodą 1:8.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 850 kJ/203 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 51 g w tym cukry: 50 g Błonnik: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g
UWAGI Smak i zapach jest zależny od użytej partii kłączy i owoców. Osad jest zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyc w ciągu 21 dni.