Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Przygotowaliśmy dla Ciebie naturalny syrop z pigwowca, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców na tradycyjnej prasie. Nie znajdziesz w nim sztucznych dodatków, takich jak konserwanty i barwniki. Zachwyć swoich gości i podaj desery i napoje zaprawione pigwową słodyczą! Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany.
Do czego używać syropu z pigwowca? Przede wszystkim zamiast cukru i cytryny dodaj syrop do herbaty! Doda jej wspaniałego smaku, idealnego balansu słodyczy i kwasowości. Nasz produkt jest również bazą do sporządzenia rozgrzewającego lub orzeźwiającego napoju. Wystarczy do gorącej lub zimnej wody dodać odrobinę naszego syropu z pigwowca. Zrób kwaśną lemoniadę! Dolej syrop do wody gazowanej. Proporcja z wodą 1:8. Ciasta, galaretki i budynie polane syropem z pigwowca są pyszne!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 928 kJ/222 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 54 g w tym cukry: 49 g Białko: 0 g Sól: 0 g
UWAGI Smak i kolor jest zależny od użytej partii owoców. Osad jest zjawiskiem naturalnym.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 21 dni.