Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI sok tłoczony z owoców pigwowca japońskiego* (67 %), cukier trzcinowy jasny* (33 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Oferujemy Ci naturalny syrop z owoców pigwowca japońskiego, który uzyskaliśmy tradycyjną metodą. Jego receptura to przede wszystkim sok NFC (nie z koncentratu), bezpośrednio tłoczony z owoców na tradycyjnej prasie. Nasz syrop wyróżnia wysoka zawartość soku, dzięki czemu ma on intensywną barwę oraz mocny, owocowy smak. Zachwyć swoich gości i podaj desery i napoje zaprawione słodyczą pigwowca japońskiego! Szczególnie polecamy ten syrop do herbaty, rozjaśni on długie, jesienne wieczory. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 718 kJ/169 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy nasycone: 0 g Węglowodany: 42 g w tym cukry: 38 g Błonnik: 0 g Białko: 0 g Sól: 0 g
UWAGI Wstrząsnąć przed otwarciem. Mętność i osad to zjawisko naturalne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.