Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Bezglutenowe i wegańskie spody do przygotowania domowej pizzy. Są całkowicie wolne od wszelkich alergenów. Wystarczy nałożyć ulubione składniki i włożyć na 6 minut do piekarnika, aby cieszyć się smakiem chrupiącej pizzy. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Piekarnik nagrzej do 190℃. Na spód do pizzy nałóż sos pomidorowy i ulubione dodatki. Pizzę podgrzewaj w piekarniku przez 6 – 10 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1260 kJ/299 kcal Tłuszcz: 7,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 55,5 g w tym cukry: 4,9 g Błonnik: 0,8 g Białko: 1,9 g Sól: 0,95 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.