



Najbliższe warsztaty odbędą się 10 lutego 2024r. o godzinie 16:00
Pieczenie chleba na zakwasie. Warsztaty w stylu EKO.
Nauka i nasza intuicja podpowiadają, że wszystko, co naturalne jest zawsze zdrowsze i bardziej wartościowe. A chleby przygotowane w domu, które doprawiamy dobrymi intencjami, wysokimi wibracjami, pasją i miłością zawsze smakują najlepiej!
Zapraszamy na warsztaty na których dowiesz się dlaczego warto jeść chleb na zakwasie i nauczysz się go piec we własnym domu!
Certyfikat produkcji ekologicznej
15 pkt EKO.
Za ten produkt możesz otrzymaćdla zamówień od 295 zł
płatności on-line od Przelewy24
dogodny sposób dostawy
kupony rabatowe za EKO punkty
oraz:
Nauczymy się jak wyrobić ciasto na chleb – każdy uczestnik powinien przynieść na warsztat foremkę na chleb. Gotowe ciasto przełożone do foremki będzie gotowe do upieczenia (już w domu po powrocie z warsztatów). Każdy uczestnik warsztatów otrzyma swoją porcję zakwasu na pierwszy domowy wypiek, również zakwas bezglutenowy.
Będzie też można zakupić świeżo mieloną mąkę razową z żyta, orkiszu, płaskurki, jęczmienia, owsa, prosa, gryki.
W menu warsztatów między innymi kromka domowego chleba na zakwasie z prawdziwym wiejskim masłem, ze smalcem z grochu ze skwarkami, ziołowe herbaty, kawa, ciasto.
Pruszków, ul. B. Prusa 10 (mapa dojazdu)
10 luty 2024, godzina 16:00
Ubranie, w którym czujesz się dobrze.
ok 2:00 godziny
Zajęcia prowadzone są w grupach do 8 osób.
Na wszystkich warsztatach korzystamy z produktów naturalnych, ekologicznych, sezonowych i regionalnych. Wskazówki teoretyczne są do zastosowania niemalże w każdej z diet (np. zarówno mięsnej jak i bez mięsnej). Dania przygotowywane w czasie warsztatów są również dostosowane dla osób na diecie wegetariańskiej i wegańskiej.
Opis
Z tym produktem pasuje: