Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
SKŁADNIKI ekologiczna SOJA edamame, woda, sól morska
OPIS Ziarna SOI Edamame zawierają dużo białka i są źródłem błonnika pokarmowego. Warzywo to jest bardzo popularne w kuchni azjatyckiej, szczególnie w Japonii, Chinach, jak również na Hawajach. Podczas gotowania ziarna zmieniają kolor od jasnozielonego do beżowego. Produkt sterylizowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g po odsączeniu Wartość energetyczna: 416 kJ/100 kcal Tłuszcz: 5,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Węglowodany: 2,9 g w tym cukry: 2,1 g Błonnik: 5,2 g Białko: 8,0 g Sól: 0,69 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.