Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Mogą też korzystać z nich współpracujące z nami firmy badawcze oraz reklamowe. Jeżeli wyrażasz zgodę na zapisywanie informacji zawartej w cookies możesz zamknąć ten komunikat. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia dotyczące plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce. Polityka prywatności
OPIS Bezmięsna przekąska o smaku kabanosa z dodatkiem soli kłodawskiej i czarnego pieprzu. Produkt roślinny na bazie białka pszennego i grochowego. Bezmięsne Kabanosy to produkt, nad którym pracowaliśmy prawie rok. Tak jak wszystkie nasze produkty, kabanosy także bazują na połączeniu białka grochu i pszenicy. Jak sama nazwa mówi, celowaliśmy w klasykę - w smaku są więc słono-pieprzne z nutą kminku. Poddaliśmy je naturalnym procesom wędzenia oraz suszenia, tak aby w niczym nie ustępowały swym pierwowzorom. Produkt nadaje się do mrożenia i smażenia.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Wyjmij kabanos z paczki i zdejmij celulozową osłonkę. 2. Weź gryza i ciesz się smakiem!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1249 kJ/298 kcal Tłuszcz: 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g Węglowodany: 12 g w tym cukry: 5,3 g Błonnik: 2,9 g Białko: 29 g Sól: 1,53 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać nasiona SEZAMU, SELER i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Produkt należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.